Arkivë për » Korrik 25th, 2016 «

Bujk i vreshtës Sate… poemë nga Gëzim Hajdari

Or mik, bashkëngjitur ke gjithë poemën: “Fshatar i vreshtës sate”. Mendoj se është më mirë të botohet e plotë, dhe jo gjysma e saj siç folëm… përndryshe lexuesi shqiptar s’arrin ta perceptojë Lexo Me Teper.

Bota e Mimozës… nga Jozef Radi

Bota e Mimozës… nga Jozef Radi Ekspozitë Pikture e Mimoza Hametajt Me 23 korrik, në ambientet Shoqates Aquilaclub, Ancona, u organizua ekspozita e pikturës me autore Mimoza Hametaj, me titull “Dietro le tende”. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook