Arkivë për » Korrik 24th, 2016 «

Muza shqiptare – Musine Kokalari (Dhe disa falenderime te ndjera për disidenten shqiptare)

Muza shqiptare – Musine Kokalari (Dhe disa falenderime te ndjera për disidenten shqiptare) Faleminderit profesor Çerciz Loloçi për postimin e letrës së; Organizata e Gruas Shqiptare Amerikane, The Woman’s Org. ”Hope & Lexo Me Teper.

Sënduku i Kujtimeve – Rrëfim autobiografik – nga Anissa Markarian

Sënduku i Kujtimeve – Rrëfim autobiografik - nga Anissa Markarian Tim eti… Në shtëpinë tonë të madhe, secili kishte sëndukun e tij të kujtimeve. Ne i thërrisnim “baulë”. Bauli i babit, i mamit, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook