Arkivë për » Korrik 20th, 2016 «

Mendime rreth Reformës në Drejtësi – me datë 21 Korrik 2016 – votohet konsensusi parlamentar

Mendime rreth Reformës në Drejtësi… me datë 21 Korrik 2016 – votohet konsensusi parlamentar  i aq të përfolurës Reformë në Drejtësinë Shqiptare Romeo Gurakuqi – historian Kasta fitoi?! Do të vazhdojmë të jemi Lexo Me Teper.

Mit’hat Frashëri dhe paradokset shqiptare – 50 thënie të gjeniut që kishte 40 mijë libra në shtëpi…

Mit’hat Frashëri dhe paradokset shqiptare 50 thënie të gjeniut që kishte 40 mijë libra në shtëpi… Portreti i babait të tij, rilindësit Abdyl Frashëri, varej në muret e shkollave në Shqipëri, ndërsa ai, Lexo Me Teper.

Legjenda: Shalë – Shosh edhe Mirdite – marre nga Erenestina Halili

Legjenda: Shalë – Shosh edhe Mirdite Kjo legjendë, rriti brezni e brezni… Shala, vëlla i parë, Shoshi i dyti, Mirdita – vëllai vogël… Këto legjenda të trashëguara ishin, janë e mbeten kodet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook