Arkivë për » Korrik 15th, 2016 «

Piktura dhe etnosi i piktorit dhe etnografit Simon Rrota nga Besi Bekteshi

Piktori Simon Rrota Jeta dhe vepra e nji Piktori Mësues Simon Rrota lindi në Shkodër më 23 tetor 1887. I jati, Gjush Rrota, i kushtoi vëmendje shkollimit të fëmijëve. Nga djemtë, Lexo Me Teper.

Qytetërimi në Sardenjë ka origjinë shqiptare nga Fahri Xharra

Qytetërimi në Sardenjë ka origjinë shqiptare nga Fahri Xharra A është Sardenja pjesë e Italisë? Po, por i ka vetitë e posaçme të saja; natyra, kultura, tradita, gjuha. Sardenja, nga shumë njerëz konsiderohet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook