Arkivë për » Korrik 13th, 2016 «

“Shtëpia me dy çati” – apel për paqen dhe reagim ndaj diktatit nga Adil Olluri

“Shtëpia me dy çati” - apel për paqen dhe reagim ndaj diktatit nga Adil Olluri “Shtëpia me dy çati” është vepra e radhës e shkrimtarit Rezart Palluqi, i cili i shfaqet opinionit Lexo Me Teper.

Lutje e dëshpërueme poezi nga Ernest Koliqi (1901-1975)

Lutje e dëshpërueme poezi nga Ernest Koliqi (1901-1975) Ju qi keqas t’vorrosun keq fleni ndër murrana mbi shpate t’pjerrta a n’pyje, n’breg deti ase n’breg lumi, dëshmor’ , q’emën t’lavdishëm keni thadrue n’gojdhana, nën dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook