Arkivë për » Korrik 11th, 2016 «

Krahasimi nga Gjoke Vata

Krahasimi (midis Migjenit dhe Gasper Palit) nga Gjoke Vata Migjeni e Gaspër Pali janë poetë bashkohorë, bashkmoshatarë e bashkvuejtsa të së njejtës smundje. E megjithkëte ata janë të parimeve të kundërta e të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook