Arkivë për » Korrik 5th, 2016 «

Një lis në “Katër Stinët” – Fotografi nga Gjon Mili nga Qerim Vrioni

Një lis në “Katër Stinët” – Fotografi nga Gjon Mili nga Qerim Vrioni Redaksia e revistës së madhe amerikane “LIFE” (Jeta), nxorri në qarkullim në vitin 1955, botimin me karakter mësimor dhe Lexo Me Teper.

Mixha Rexhë… rrëfim nga Ilir Seci

Mixha Rexhë… rrëfim nga Ilir Seci …Në fmininë teme, Mixha Rexhë asht kanë njeri má interesant… Rexhë Kanxhi i Kanxh Metës, mashkull i shpisë së Ukë Kolës, si asht njoftë shpia jonë në Lexo Me Teper.

Dy ballo për një muzg… nga Anissa Markarian

Anissa Markarian, asht nji ikonë  kohësh paksa të largëta e frymësh paksa të reja, ajo asht nji përpjekje dhe nji vetvedi ndryshe, asht nji kuptim dhe nji lexim ndryshe i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook