Arkivë për » Mars 29th, 2016 «

Nga e mësuan serbët dhe sllavobullgarët përvetësimin e historisë? nga Altin Kocaqi

Nga e mësuan serbët dhe sllavobullgarët përvetësimin e historisë? nga Altin Kocaqi Vepra e Louis Benloew është përkthtyer e botuar tanimë në gjuhën shqipe. Kjo vepër ka rëndësi të madhe shkencore si për Lexo Me Teper.

Kuzhina e Ballkanit: Trahanaja nga Elsa Pichon

Kuzhina e Ballkanit: Trahanaja nga Elsa Pichon (francezja e natyralizuar shqiptare) Braktisni sushin, tutje me fahitat, ju siguroj se ekstravaganca e re e kuzhinës do të jetë: Ballkani. Nga Nju Jork në Londër Lexo Me Teper.

Rreth Njësimit të Gjuhës së shkrueme nga Martin Camaj

Rreth Njësimit të Gjuhës së shkrueme nga Martin Camaj “Lexues të dashtun, âshtë e para herë që shprehem botnisht mbi këtë problem tejet të kapërthyem e të randuem nga faktorët gjuhësorë e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook