Arkivë për » Mars 27th, 2016 «

Orakulli i Dodonës nga Maksim Zotaj

Orakulli i Dodonës nga Maksim Zotaj Pse ka rëndësi Dodona? Nga mitologjia e vjetër “Dodoni ishte biri i Zeusit dhe i Evropës, ndërsa Dodona e bija e Oqeanit dhe e Tithies, perëndi të Lexo Me Teper.

Dramaturg i shkëlqyer – pse jo edhe i pashok – shqiptar – In memoriam… Et’hem Haxhiademi

In memoriam… Et’hem Haxhiademi (8 mars 1902 – 16 mars 1965) Dramaturg i shkëlqyer – pse jo edhe i pashok – shqiptar *** “Na duhet të merremi edhe me dramën e re të Et’hem Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook