Arkivë për » Mars 26th, 2016 «

Marrëveshjet serbe-osmane ishin… dhe ende janë! nga Fahri Xharra

Marrëveshjet serbe-osmane ishin… dhe ende janë! nga Fahri Xharra Qëndrimi ndaj së kaluarës e posaçërisht ndaj historisë shqiptare duhet të jetë pa fije animi, të shkruhet pa presion psikologjik nga situata politike Lexo Me Teper.

Vrasja pabesisht e dijetarit don Nikollë Gazulli (1893-1946) nga Fritz Radovani

Vrasja pabesisht e dijetarit don Nikollë Gazulli (1893-1946) nga Fritz Radovani me rastin e 70 vjetorit te vrasjes …Kallxon nji zojë e cila, aso kohe bante punën si përkthyese në shërbim personal të sekretarit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook