Arkivë për » Mars 25th, 2016 «

Universiteti i Durrësit, i themeluar rreth vitit 1380 nga Jahja Drançolli

Universiteti i Durrësit, i themeluar rreth vitit 1380 nga Jahja Drançolli Universiteti i Durrësit, i themeluar rreth vitit 1380, që për shkaqe të sulmeve osmane ishte tërhequr në Zarë për të themeluar atje Lexo Me Teper.

Johan Krojf (1947 – 2016) – Ikja e nji Legjende

Johan Krojf (1947 – 2016) – Ikja e nji Legjende Futbolli mbetet nji nga sportet më të dashura të jetës sime… dhe nji nga personazhet që ma ka bërë magjepës futbollin, pa Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook