Arkivë për » Mars 16th, 2016 «

Jusuf Vrioni – Kalvari i Intelektualit në Totalitarizëm nga Klara Buda

Jusuf Vrioni Kalvari i Intelektualit në Totalitarizëm nga Klara Buda 16 mars 2016  - 100 vetori i lindjes 25 maj 2016 –  15 vjetori i vdekjes “Odiseja e Jusuf Vrionit ilustron kalvarin e intelektualit në regjimin totalitar Lexo Me Teper.

Kryeministri sërish në Shkodër, 15 mars 2016…* nga Romeo Gurakuqi

Kryeministri sërish në Shkodër, 15 mars 2016… nga Romeo Gurakuqi Shkodra jashtë partive është sot më e fortë se kurrë shpirtërisht, e bindur se udhën e saj nuk mund t’ia orientojë, Ai Lexo Me Teper.

Dy shkrime për Petro Zhejin në Njëvjetorin e Mungesës nga Leka Tase dhe Lluka Qafoku

Idealisti Petro Zheji nga Lekë Tasi Sot mbushet një vit që Petro Zheji u largua nga kjo jetë. Emri i tij u bë i njohur me përkthimet e një numri librash të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook