Arkivë për » Mars 15th, 2016 «

Pllaka e Parë: Historia e Thot-it, Atlantidasit…

Pllaka e Parë: Historia e Thot-it, Atlantidasit… Unë, Thoth, Atlantidasi, zot i mistereve, ruajtës i dokumenteve, mbret madhështor, magjistar që jeton nga brezi në brez, duke qenë gati për të kaluar në Lexo Me Teper.

Gjuha standarde “e kontestuar” nga Shefkije Islamaj dhe disa reagime

Gjuha standarde “e kontestuar” nga Shefkije Islamaj Tashmë po bëhen gati njëzet vjet që gjuha standarde shqipe i është nënshtruar një të ashtuquajturi “kontestimi” që nga tribuna e Konferencës kushtuar 20-vjetorit të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook