Arkivë për » Mars 14th, 2016 «

Dita e verës – le Jour de l’Eté… nga Elsa Pichon*

Dita e verës – le Jour de l’Eté… nga Elsa Pichon* Përktheu Marsida Najdeni – Tufina Dita e Verës, shënon zgjimin e natyrës në Shqipëri, e cila përkon me 14 marsin. Prej nga Lexo Me Teper.

Jeta dhe vepra e Imzot Nikë Preles në 20-vjetorin e kalimit në amshim nga Frrok Kristaj

Jeta dhe vepra e Imzot Nikë Preles në 20-vjetorin e kalimit në amshim nga Frrok Kristaj Boka e Kotorrit ishte iliro-arbëro-shqiptare, që më vonë u sllavizua, por që gjithmonë në të kishte shqiptarë. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook