Arkivë për » Mars 5th, 2016 «

Legjenda e ikjeve të mia… nga Izota Haruni – në kujtim të eksodit mars 1991

Legjenda e ikjeve të mia… nga Izota Haruni  në kujtim të eksodit mars 1991 Në kujtim të ditëve të janarit dhe të marsit të vitit 1991, kur krejt shpirtrat tanë të çoroditur mërrnin malet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook