Arkivë për » Korrik 23rd, 2015 «

Jeta… sa hap e mbyll sytë tregim nga Jozef Radi

Jeta… sa hap e mbyll sytë tregim nga Jozef Radi Bep Kanina e shtyu ngadalë karrigen dhe u ngrit sëbashku me pjatat e boshatisme t’asaj darke dhe eci drejt lavamanit. Mblodhi me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook