Arkivë për » Korrik 2nd, 2015 «

65 Vjetori i Don Kolec Prennushit n’amshim… nga Fritz Radovani

65 Vjetori i Don Kolec Prennushit n’amshim… nga Fritz Radovani (1 Janar 1902 – 2 Korrik 1950) Vetëm në shekullin XX, kësaj epoke të ndritun dhe të lavdishme për Klerin Katolik në Shqipni, Lexo Me Teper.

Baca i Bjeshkëve… nga Ilir Seci

Baca i Bjeshkëve… nga Ilir Seci …Po ecnim nalt kunorës së Bjeshkëve të Namuna, maje në maje… prej Vermoshit e deri n’Theth… Pamja e asaj kunore asht mahnitëse, bukuri e papërshkrueshme me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook