Arkivë për » Janar 31st, 2015 «

Në muzgun e një poeti lirik… nga Shpëtim Kelmendi

Në muzgun e një poeti lirik… nga Shpëtim Kelmendi Frederik Rreshpjes – Në prag të 9-vjetorit të mungesës Nji burrë shtatimët dhe i veshur me të zeza shfaqet e zhduket hapsirave gri të kryeqytetit Lexo Me Teper.

S’e harron Korabi, Trimin Isa Mena – Sinan Marku

Kjo poezi i është dedikuar axhës tim Isa Mena, i cili mbasi mbijetoi 4 vjet rezistencë heroike në male kundra Forcave të Ndjekjes… e ma vonë edhe dënimit me 10 Lexo Me Teper.

Eleanor Roosevelt (1884-1962) Mendjet Njerzore

“Mendjet e mëdha flasin për idena, mendjet e mesme flasin për ngjarje, mendjet e vogla flasin për njerëz…!” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook