Arkivë për » Janar 23rd, 2015 «

Lamtumirë Ded Gjonmarku…

Lamtumirë Ded Gjonmarku… Djalë i nji Dere të Madhe dhe i nji Dinjiteti të Rrallë Vdiq Kapidan Deda i Gjonit të Markagjonit, një ndër pinjollët e fundit të brezit të vjetër të Lexo Me Teper.

Toponimia e Darsisë nga Muarrem Sharka

Toponimia e Darsisë… nga Muarrem Sharka Mbi etimologjinë e toponimit Darsi-a Të shprehesh për etimologjinë e emrit të një krahine pa vërejtur më pare se ç’toponime të tjera mbulohen në atë terren, puna Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook