Arkivë për » Janar 13th, 2015 «

Faik Konica (1875-1942) – Shqiptaret

“Duke parë dhe duke dëgjuar, bota mësojnë ment dhe ndërtohen. Ne shqiptarët s’marrim dot mësime; malet të tunden dhe të rrëkëllehen, ne nuk e ndryshojmë mënyrën tonë. Mbani mirë këtë Lexo Me Teper.

Korça fole artistësh…

Korça fole artistësh… Nji shkrim i viteve ’30, i përcjellë nga Klodi Stralla Materiali i mëposhtëm është pjesë e një artikulli të marrë nga gazeta e viteve ’30, “Shqiptari”, me shënime dhe Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook