Arkivë për » Dhjetor 23rd, 2014 «

Pjetër Bogdani, Shenjtori i pakurorëzuar… nga Ndue Bacaj

Pjetër Bogdani, Shenjtori i pakurorëzuar që me “dritën” e tij sfidoi errësirën Turko-Osmane… nga Ndue Bacaj Në përkujtim të 325 vjetorit të vdekjes (5 dhjetor 1689 – 05 dhjetor 2014) Shqiptarët gjatë historisë tyre mijëravjeçare Lexo Me Teper.

Bermude të Gjirokastrës: Musine, Ismail, Enver nga Shpend Sollaku – Noé

Bermude të Gjirokastrës: Musine, Ismail, Enver nga Shpend Sollaku – Noé Vështirë të gjendet një qytet tjetër kaq i vogël sa Gjirokastra që të ketë ndikuar aq shumë në historinë apo kulturën Lexo Me Teper.

Bredhi i Krishtlindjes… për Vitin e Ri. tregim nga Gjergj Kola

Bredhi i Krishtlindjes… për Vitin e Ri. tregim nga Gjergj Kola Pak rreshta mbi tregimin dhe autorin e tij Gjergj Kola… Gjergj Kola asht sa poet aq edhe prozator. Po ma shumë se i Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook