Arkivë për » Tetor 18th, 2014 «

Andrew Carnegie (1835-1919) – Paraja

“Nuk ka klasë ma mjerisht të mjerueshme, se sa ajo që ka paratë dhe asgja tjetër…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook