Arkivë për » Tetor 16th, 2014 «

Ballada e burgut Reading nga Oscar Wilde

Me i heqë Kapelen Oscar Wilde-s… në të 160 vjet të tijin… nga Jozef Radi Balladën e Burgut Reading të Oscar Wilde-s, ka kohë që e kam përkthye, dhe si ndodh zakonisht Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook