Arkivë për » Shtator 28th, 2014 «

Spiunët që pritën Papën… nga Nebil Çika

Spiunët që pritën Papën… nga Nebil Çika “Kam zgjedhur të mos e mashtroj Zotin dhe të bëj këtë rrëfim publik. Refuzoj që të bëhem Juda përpara Krishtit, edhe pse ata që Lexo Me Teper.

Brigitte Bardot, 80 vjet bukuri autentike… Laura Squillaci

Brigitte Bardot, 80 vjet bukuri autentike… dhe një jetë jetë kushtuar kafshëve Laura Squillaci Muza e Andy Warhol, katër martesa dhe një flirtim me Jimi Hendrix… Të gjithë e njohin si Lexo Me Teper.

Shqiptarët ortodoksë të Prizrenit… nga Fahri Xharra

Shqiptarët ortodoksë të Prizrenit… nga Fahri Xharra “Mos i rrëmoni varret tona, na leni të qetë, mos i tundoni reliktet tona, o ju të padenjë, që mohoni veten dhe prejardhjen prej nesh, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook