Arkivë për » Shtator 27th, 2014 «

Skeda Biografike Petro Zheji (Wikipedia)

Skeda Biografike Petro Zheji (Wikipedia) Petro Zheji ka lindur në Gjirokastër më 16 tetor 19291], jeton në Tiranë. Ka qenë arsimtar, përkthyes i sprovuar dhe gjuhëtar me erudicion. Vëllai i tij, Lexo Me Teper.

Muzeumi i Viktimave të Komunizmit në Shkodër – Fjala e Ahmet Bushatit

Muzeumi i Viktimave të Komunizmit në Shkodër Fjalë rasti mbajtë nga z. Ahmet Bushati në kuadër të përurimit të Muzeumit të Viktimave të Komunizmit në Shkodër Para shumë pak ditësh Lexo Me Teper.

“Fshatrat Potjomkiniane”… nga Klodi Stralla

“Fshatrat Potjomkiniane”… nga Klodi Stralla Me rastin e 275 vjetorit të lindjes të Grigorij Potjomkin (1739-1791) Ndonse Grigori Potjomkin ishte një ushtarak dhe burrë shteti rus i shek. XVIII-të, bukurosh nga pamja Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook