Arkivë për » Shtator 25th, 2014 «

Illyricum Sacrum dhe Daniele Farlati nga Mirel Sharrxhi

Illyricum Sacrum dhe Daniele Farlati nga Mirel Sharrxhi Me rastin e vizitës së Papa Franceskut në Shqipëri, po sjell një shkrim mbi veprën madhore që u bë me urdhër të Papa Lexo Me Teper.

Nji letër dashnie – nji perlë letrare sentimentale… Erih Maria Remarque

Nji letër dashnie – nji perlë letrare sentimentale nga Erih Maria Remarque… “Të gjitha dashuritë kërkojnë të jenë të përjetshme… e pikërisht këtu e kanë burimin mundimet dhe vuajtjet e tyre pafund…” Erih Maria Remarque Duamë Lexo Me Teper.

Malli i atdheut… nga Faik Konica

Malli i atdheut… nga Faik Konica Pakkush e ka dashur Shqipërinë si Faik Konica. Pakkush e ka derdhur dashurinë, vlerësimin, dhimbjen, zemërimin dhe dufin si Ai mbi shqiptarë… Ai e ka Lexo Me Teper.

Sigmund Freud (1856-1939) Puna

“Njeriu energjik, njeriu i suksesit, asht ai që përmes punës ia del në krye me i shndrrue në realitet krejt fantazitë që ndërton në mendje…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook