Arkivë për » Shtator 22nd, 2014 «

Mihail Bulgakov (1891-1940) – Paraja

“Mos ndoshta janë paratë ato, që na pengojnë për t’u shfaqur simpatikë…!?”

Si mbeti Koliqi në jetën time… Lazër Radi

Si mbeti Koliqi në jetën time… Lazër Radi Kush e ka pasë fatin ta lexojë Koliqin qysh herët, e ka konstatue kët virtyt të paarritshëm të tij, kët dhuratë të muzës Lexo Me Teper.

Familja dhe fisi i Profesor Hazir Shalës nga Fehmi Dibrani

Familja dhe fisi i Profesor Hazir Shalës nga Fehmi Dibrani Kryetari i Lëvizjes Kombtare Shqiptare, Prof. Hazir Shala, në vitin 1959 i sapodiplomuar dhe i përqafuar me prindët e tij, Shehide Lexo Me Teper.

Për me kenë Vagabond i mirë… nga Dom Lazër Shantoja

Për me kenë Vagabond i mirë… nga Dom Lazër Shantoja Nji shkrim i shkruem dje (75 vjet ma parë!!) prej Dom Lazër Shantojës… por me siguri që i vlen edhe së Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook