Arkivë për » Shtator 17th, 2014 «

Maria Callas (1923-1977) Artistja

“Jo, s’jam engjëll dhe as pretendoj të jem. S’ban pjesë te rolet e mia. Po ama s’jam as djall. Jam nji grua dhe nji artiste serioze, dhe do më pëlqente Lexo Me Teper.

Shenjtënia e Juej: Mirësevini në atdheun tonë! Profesor Sami Repishti

Shenjtënia e Juej: Mirësevini në atdheun tonë! Profesor Sami Repishti Fjalë e mbajtun në Konferencën që mbahet vetëm 8 ditë para vizitës së Atit të Shenjtë në tokën arbënore. Me date 15 shtator Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook