Arkivë për » Shtator 13th, 2014 «

Pjetër Bogdani (1625-1689) – Kultura

“Ku lulëzojnë shkencëtarët, letrarët dhe dija, lulëzon e mira”

Dëshmia e Pader Gjergj Fishtës në Kongresin e Manastirit

Dëshmia e Pader Gjergj Fishtës në Kongresin e Manastirit “Ishim nga të gjitha skajet e Shqipnisë dhe të kolonive shqiptare ndër dhena të hueja. U treguem me të vërtet shqiptarë, sepse Lexo Me Teper.

Burrat që shpëtuen Shqipninë nga coptimi (1919-1920) nga Fritz Radovani

Burrat që shpëtuen Shqipninë nga coptimi (1919-1920) nga Fritz Radovani Imzot Luigj Bumçi – Presidenti Wilson – Papa Benedikt XV Historia e shkrueme pa të Vërteten e saj, asht përrallë!.. Lufta e Parë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook