Arkivë për » Shtator 12th, 2014 «

Historia e Durrësit të Vjetër… nga Milan Shufaj

Historia e Durrësit të Vjetër… nga Milan Shufaj Përktheu dhe Përgatiti Cezar Ndreu 2014 Themelet e fortesës së kohës së mesme të Durrësit, i hodhi Perandori bizantin Anastasi (491-518) që kishte lindur aty. Lexo Me Teper.

Kshtu e tha… Astrit Cani

Kshtu e tha… Astrit Cani (refleksion) *** Pothuejse të gjithë ata që njof, mundohen me ma mbushë mendjen se t’kenit shqiptar asht e metë e jemja qysh në ngjizje. Thue se sikur t’mos isha lindë shqiptar do Lexo Me Teper.

Henry Miller (1891-1980) – Gruaja

“Ju veç tri gjana mund të bani për nji grua: me e dashtë atë, me vuejtë për të, ose me e përjetsue atë në art…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook