Arkivë për » Shtator 9th, 2014 «

Pak Cesare Pavese… me drojen e s’parës herë Jozef Radi

Pak Cesare Pavese… me drojen e s’parës herë Cesare Pavese prej kohësh asht bashkudhtar në leximet e mia… Po nuk di çka misteri kishte ai në artin e vet që nuk ma lejonte Lexo Me Teper.

Këta janë me të vërtetë njerëz të Hyjit! At Anton Luli

Këta janë me të vërtetë njerëz të Hyjit! Fundi i Dom Lekës, sipas dëshmisë së At Anton Lulit Mbasi ta lexoni kët histori të shkurtë të sjellë prej Gjergj Pashk Meta,
 vetëm atëhere Lexo Me Teper.

Paolo Borsellino (1940-1992) Mafia dhe Politika

“Politika dhe mafia janë dy pushtete që jetojmë mbi kontrollin e së njejtës hapsirë. Ato o bëjnë luftë mes tyre o merren vesh mirë…”

Studimet mbi Inteligjencën njerzore…

Studimet mbi Inteligjencën njerzore… “Të jeshë i mençur” deri më tash ka qenë të keshë koeficient të lartë inteligjence(IQ). Shkenca moderne konkludon se individët shoqërisht të suksesshëm dhe njerzit individualisht më Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook