Arkivë për » Shtator 8th, 2014 «

Major Abaz Kupi i përgjigjet Buletinit të Nacional-Shlirimtares (1943)

Major Abaz Kupi i përgjigjet Nacional-Shlirimtares… (1943) Njoftim i posaçëm i 24 Dhjetorit 1943, ku Major Abaz Kupi i përgjigjet Buletinit  lëshue nga Partia Nacional-Shlirimtare… “Buletini i naltpërmëndur mbasi ma fort ka Lexo Me Teper.

Shufflay, hebreu i Kroacisë që u vra nga serbët për shkak nesh… Fahri Xharra

Milan Shufflay, hebreu i Kroacisë… që u vra nga serbët për shkak nesh! shkrim nga Fahri Xharra Kur mbytet i madhi, lindin shumë dyshime për arsyen e vrasjes. Duhej apo jo të Lexo Me Teper.

George Pali: “…hiqni dorë nga piktura depresive, gri, e randë, e pakuptimtë…!”

Nji penelatë ma tepër mbi Gjergj Palin dhe veprën e tij… refleksion nga Jozef Radi Të dielën, me 7 Shtator 2014, në orën 8 te mbramjes, në murin PerShkodra u paraqit Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook