Arkivë për » Shtator 3rd, 2014 «

Baba Myrteza Paja – dhe Martirët e Bektashizmës Shqiptare

Martirët e Bektashizmës Shqiptare Persekutimi i kryegjyshëve,  baballarëve dhe dervishëve gjatë regjimit komunist. Në kërkim të nji emri të Bektashizmës… Jozef Radi Kujtimit të Baba Myrteza Pajës, Klerikut të Bektashizmës Kruetane Kjo listë e Lexo Me Teper.

Faik Konica (1875-1942) – Injoranca

“Në çdo kohë ka patur dhe do të ketë gjithmonë njerëz të gatshëm të flasin dhe të shkruajnë mbi çështje për të cilat nuk dinë asgjë…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook