Arkivë për » Shtator 2nd, 2014 «

Poeta i Kabashit… nga Dom Lazer Shantoja

Poeta i Kabashit… Prendush Gega nga Dom Lazer Shantoja “I Kabashit?”. Po çka àsht Kabashi, e ku rri? A thue kùnd me ndoj skàj të Misirit? Jo zotni: me pasë kènë n’Afrikë Lexo Me Teper.

Ka ndërruar jetë veprimtari Hazir Shala… Jozef Radi

Ka ndërruar jetë veprimtari Hazir Shala Sot, ndërroi jetë veprimtari i çështjes kombëtare i orëve të hershme të përpjekjeve dhe sakrificës për çlirim dhe liri të kombit shqiptar, profesor Hazir Shala. I Lexo Me Teper.

“A job is a job!” – Puna është Punë… nga Ilir Seci

“A job is a job!” – Puna është Punë… nga  Ilir Seci Dita e Punës në Amerikë… E Hëna e parë e muajit shtator festohet si Dita e Punës në Shtetet e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook