Arkivë për » Korrik 10th, 2014 «

Cesare Prandelli (1957) – Problemi

“Njerëzit e ndytë e shpirtkëqinj, kanë nji problem të madh ekzistencial… e shohin botën të ngjashme me veten e tyre…“

Marilyn Monroe (1926 -1962) – Falenderimi

“Kam mësue qysh e vogël me ecë vetë, dhe s’kam pranue leksione për me falenderue askënd…”

Çdo me thanë me qenë tifoz… reflektim (jo edhe aq serioz) nga Jozef Radi

Çdo me thanë me qenë tifoz…  reflektim (jo edhe aq serioz) nga Jozef Radi Gjithë jetën kam qenë tifoz… …dhe sot mbas gati pesë dekadash si i tillë ndjehem i pasun me Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook