Arkivë për » Mars 25th, 2014 «

Zemërimi i Avni Delvinës…

Zemërimi i Avni Delvinës… Dikush e ka zemruar Avni Delvina?!? Dhe “dikushi”, sigurisht s’është nji i vetëm po disa, sigurisht ata kanë emër dhe mbiemër; kanë fytyrë po edhe maskë; kanë ndjenja Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook