Arkivë për » Mars 24th, 2014 «

Paul Laffitte (1839-1909) Idioti

“Nji idiot i vorfën asht gjithnji nji idiot, kurse nji idiot i pasun, asht gjithnji i pasun… “

Erica Camaj: …Jam shkodrane dhe dukagjinase e vërtetë!

Erica Camaj: “…Jam shkodrane dhe dukagjinase e vërtetë…!” Thuhet se gjallërimi i kombeve ka nisë me frymën e poetëve! Në magjen e Alpeve tona madhështore 84 vjet më parë me frymën Lexo Me Teper.

Bota e zajeve… si refleksion në pikturën e Pashk Përvathit

Bota e zajeve… si refleksion në pikturën e Pashk Përvathit Bisedoi Jozef Radi 26 janar 2014 Si janë futur zajet në botën tuaj piktorike dhe kur ka ndodhur kjo…? Ishim në Himarë Lexo Me Teper.

Vdiq Dr. Pjetër Pepa – nga Fritz Radovani

Vdiq Dr. Pjetër Pepa – nga Fritz Radovani Lajmi i vdekjes së Dr. Pjetër Ndoc Pepës u hap si një rrufe në gjithë Botën shqiptare. Ishte prej një familjes së vjeter qytetare, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook