Arkivë për » Mars 23rd, 2014 «

Eric Fromm (1900 – 1980) – Arti i dashnisë

“Kush dashuron me të vërtetë, dashuron në përgjithsi krejt botën, dhe jo nji individ të përcaktuem…” 

Aty ku s’jepet drejtësi nuk ka përparim! Klodi Stralla (fb)

Aty ku s’jepet drejtësi nuk ka përparim! Klodi Stralla (fb) Çeshtja Uli Hënes… dhe Drejtësia Shqiptare!!! “Pas diskutimesh me familjen, kam vendosur të pranoj vendimin e gjykatës së Mynihut në lidhje me Lexo Me Teper.

Dy fjalë edhe prej meje, autorit të librit “E Penguara…” Lindita Dema – Harizaj

Dy fjalë edhe prej meje, autorit  të librit “E Penguara…” Lindita Dema – Harizaj Reagim  ndaj shkrimit “Vajzat e Interrnuara”… të Gj. Pervizit Sa herë shkoj në Shqipëri, dhe kjo ka qenë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook