Arkivë për » Shkurt 28th, 2014 «

Vajzat e Internuara… nga Gjuliana Pervizi (Malaj)

Vajzat e Internuara… nga Gjuliana Pervizi (Malaj) e quajtun ndryshe “Beba”, nji e internuar në moshën katër muajshe në kampin ma mizor, atë të Tepelenës dhe i mbeti nofkë që i mbeti për Lexo Me Teper.

Friedrich Nietzsche (1844-1900) – Jeta

“Prej shkollës së luftës me jetën, kam mësue se çka nuk më vret, më ban ma të fortë…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook