Arkivë për » Shkurt 22nd, 2014 «

Për nji çmim të vetëm, Nobel… Tregim Gjergj Kola

Për nji çmim të vetëm, Nobel… Tregim nga Gjergj Kola Mramë, mbasi asht nda çmimi për ma shumë se të njiqintën herë dhe antarët e jurisë, të lodhun nga festimi po Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook