Arkivë për » Shkurt 12th, 2014 «

Charlie Chaplin (1889-1977) – E qeshuna

“E qeshuna asht nji qëndrim sfide… prandej duhet me i qeshë në fytyrë tragjedisë, fatkeqsisë dhe pamundësisë sonë përballë forcave të natyrës… nëse s’dëshirojmë me u çmendë…!” 
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook