Arkivë për » Tetor 31st, 2013 «

Pa ty! – poezi nga John Keats

Pa ty! John Keats Në përkujtim të 218 vjetorit të lindjes nga Jozef Radi John Keats lindi në Londër, me 31 tetor 1795 dhe vdiq në Romë, me 23 shkurt 1821, poet Lexo Me Teper.

Mark Twain (1835-1910) – E vërteta

“Nëse ju thoni gjithmonë të vërtetën, s’nevojitet të mbani mend asgja prej atyre çka thoni…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook