Arkivë për » Tetor 25th, 2013 «

Mustafa Kruja i drejton leter Fan Nolit në gusht 1945…

Mustafa Kruja Merlika: Gjysmën e komunistëve e shpëtova nga litari… Një letër e rrallë kjo e Mustafa Krujës drejtuar Fan Nolit në gusht 1945, kur gjendej si klandestin në një fshat Lexo Me Teper.

John Fenix – Hipokritët

Mos u besoni atyre që me rrahje përkëdhelse e qetësuese ju bien shpatullave… Më të shumtën e herëve ata stërviten para se t’u qëllojnë me gjithë egërsinë e tyre mbas Lexo Me Teper.

“Autokritika”… rrefim nga Dine Dine

“Autokritika”… Rrefim nga Dine Dine “Ore, po qo ish për të vanur kujën, jo ta themi kshua, si burri burrit. Qy ish sabotim. Ke sabotur aksionin dhe e di ku të shpie Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook