Arkivë për » Tetor 19th, 2013 «

John Lennon (1940-1980) – Miqtë

  “Ai që asht i sinqertë dhe i drejtë, s’mund të ketë shumë miq. Veçse ata të paktë, do të jenë gjithnji ma të saktët…”

Si muça mbas daive… Ilir Seci (fb) 17 tetor 2013

Si muça mbas daive… Ilir Seci (fb) 17 tetor 2013 “Unë jam gegë” titullohet një libër i gazetarit Mustafa Nano, mjaft i përfolur këto ditë… Një titull që autori është munduar Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook