Arkivë për » Tetor 15th, 2013 «

Euripidi (485-406 p.K) – Koha

  “Asht koha ajo që t’i jep të gjitha përgjigjet, pa qenë nevoja me pyet askënd…” 

Grid Rroji dhe Servet Pëllumbi përballë me Katovicën

Grid Rroji dhe Servet Pëllumbi përballë me Katovicën Katovica, (e Ramiz Alisë) e publikuar para do kohësh në sit… pati nji “boom” lexuesish dhe pëlqyesish… Nga debatet publike të ditëve të Lexo Me Teper.

Intelektualë në diktaturë Klodi Stralla (D.M)

  Intelektualë në diktaturë Klodi Stralla (D.M) Ka ndodhur edhe kështu… Fragmenti i mëposhtëm është marrë nga libri me kujtime “Në panxhat e Sigurimit” i mësuesit të frëngjishtes Gaqo Peci, djali i patriotit Lexo Me Teper.

Dy poezi të freskta… nga Gjezeko (2013)

Dy poezi të freskta… nga Gjezeko Me Gjergj Kolën u ba kohë që shkëmbejmë mendime, diskutojmë dhe ndjehemi afër… falë kësaj mundësie komunikimi virtuale që na e vret largësinë… Para do Lexo Me Teper.

Dy shpêlla të thêlla… Fritz Radovani

Dy  shpêlla  të  thêlla… Fritz Radovani Ndër dy shpella të thella, nën dy harqe të daltuem në shkambijtë e ashpër të maleve tona, të naltuem e të zhytun deri në vrantësinën Lexo Me Teper.

Poetit Ismail Kadare poezi Bilal Xhaferri

Poetit Ismail Kadare… poezi nga Bilal Xhaferri Ti lulëzove në stinën me rubla, Kur ne të tjerët hamë baltën e kënetave, Ti u këndon serenata rrugëve të Moskës, Natashave, Tatjanave, Katjenkave, Kur ne të tjerët Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook