Arkivë për » Tetor 13th, 2013 «

13 Tetor 1943 – Fritz Radovani (Pjesa I)

13  Tetor  1943 – Fritz Radovani (Pjesa I) 70 Vjetori i bombardimit të Tiranës ose “Në Shqipni ‘rrêna i ka kambët e gjata…!’” Plot 70 vjet që vazhdon me rrêjtë Shteti Shqiptar, Lexo Me Teper.

Dalai Lama – Heshtja

“Ka mjaft raste, ku përgjigja ma e mirë është heshtja…!”

Martiri Xhelal Koprencka nga Luan Myftiu (AAFH)

Martiri Xhelal Koprencka nga Luan Myftiu (AAFH) Xhelal Koprencka ka hyrë tashmë në altarin e martirëve të lirisë. Ai ka mbetur përjetësisht simbol i guximit dhe trimërisë shqiptare. Kush nderon sot Lexo Me Teper.

Krejt letrat e dashnisë poezi nga Fernando Pessoa

Krejt letrat e dashnisë… poezi nga Fernando Pessoa Krejt letrat e dashnisë janë qesharake Ndryshe s’do t’ishin letra dashnie, po mos t’ishin qesharake! N’kohën teme, edhe unë si gjithë tjerët kam shkrue letra dashnie edhe ato qesharake Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook