Arkivë për » Tetor 10th, 2013 «

Emmanuel Kant (1724-1804) – Shohim ndryshe

“Dikush brenda nji pellgu me ujë sheh baltë, dikush tjetër sheh yje që reflektojnë! 

Lamtumira e fundit e njeriut që preku dritën Lazër Radi

Lamtumira e fundit e njeriut që preku dritën Dr. Lazër Radi (1997) (Në kujtim të intelektualit dhe patriotit Jakov Milaj) Nji kortezh i përmortshëm, përcolli këto ditë janari, në qytetin e Fierit, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook