Arkivë për » Gusht 31st, 2013 «

Jozef Radi – Egoizmi (2013)

“Të gjithë jemi egoistë. Edhe dashnia asht trajtë egoizmi se ka n’epiqendër vetvedin, nji egoizëm… ku duhet me dhanë…  pra me e dashtë tjetrin për egon që derdhim mbrenda tij…” 

Mbi frymën e stilit dhe jetës së Nietzsche-s në egzistencën e Migjenit

Mbi frymën e stilit dhe jetës së Nietzsche-s në egzistencën e Migjenit Gjezeko 2013 Refleksione jete Vetëm kush ka mundësinë me e njoftë Nietzsche-n dhe Migjenin në origjinal, përkatsisht në gjermanisht dhe Lexo Me Teper.

Statistikat e dhimbshme të Ligjeve mbi Pronën… Albens Tabaku

Statistikat e dhimbshme të Ligjeve mbi Pronën dhe Tokën Albens Tabaku (D.M.) “…Në kohën e mashtrimit universal, të tregosh të vërtetën përbën një akt revolucionar” – George Orwell Nuk marr përsipër Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook