Arkivë për » Gusht 29th, 2013 «

Honore de Balzak – Gruaja

“Edhe gratë ma pak djallëzore kanë nji pafundësi kurthesh, triumfon ajo ma torollakja e tyne, falë atij besimi të pakët që ngjall te të tjerët…!” 

(De)formimi i perceptimit nën socializëm Astrit Cani

(De)formimi i perceptimit nën socializëm nga Astrit Cani 17 janar 2012 (matrapupa) Gegnishtja është diellore, derdhje, spermë, përmbajtje; është një forcë e natyrës. Dhe është shqipja më e madhe, pasi dikur Lexo Me Teper.

Kadare dhe Kongresi i Drejtshkrimit të Gjuhës Shqipe Mimoza Cika (DW)

Pak refleksione mbi nji intervistë të dhjetë viteve ma parë Jozef Radi Kjo intervistë daton e vitit 2002, kur ishte 30 vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit… Nji kongres i njohur si Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook