Arkivë për » Gusht 26th, 2013 «

Avni Delvina 2013 Grafikë nga cikli: Tragjedi në Burizanë

Avni Delvina 2013 - Grafikë nga cikli “Tragjedi në Burizanë”   Kjo grafikë është e bazuar mbi një ngjarje të vërtetë (rreth vitit 1988), e treguar ca ditë më parë në plazh, Lexo Me Teper.

Flijimet e Nanës Shqiptare Tahir Kolgjini (poemth)

Nji ndjesë paksa e vonë… nga Jozef Radi Poemthi “Flijimet e Nanës Shqiptare” i Tahir Kolgjinit, pa as ma të voglin dyshim, hyn në fondin e artë të letërsisë shqipe… Duhej t’ishte Lexo Me Teper.

Dordoleci – esse Gabriel Garcia Marques

Dy fjalë rreth këtij përkthimi te Gabriel Garcia Marquez nga Jozef Radi Në vitin 2000, Gabriel Garcia Marques, u ballafaque me nji tumor… dhe për gati pesë vite ai luftoi i paepun Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook